KERKENRAAD DER HERVORMDE GEMEENTE TE DALEN

aangesloten bij de PKN

In “de Weme”, ons kerkelijke gebouw aan de Hoofdstraat in Dalen, vinden bijna dagelijks activiteiten van en voor onze kerkelijke gemeente plaats.

Er wordt onder andere vergaderd, gekookt, muziekgemaakt en bij de zomerse bazaar is het een bruisend middelpunt. Verder verhuren we ons gebouw enkele dagdelen per week en vinden er enkele keren per jaar condoleances na uitvaarten plaats. Voor dit geheel aan activiteiten dient de agenda te worden bijgehouden, de schoonmaak gecoördineerd en deels zelf uitgevoerd, maar ook inkoop en voorraadbeheer behoren erbij. De mensen van de activiteiten commissie zijn actief in ondersteuning van het geheel.

We zoeken een gastvrije persoonlijkheid, die representatief en behulpzaam mensen te woord kan staan. Meedenken in de organisatie wordt zeker op prijs gesteld.

Het aantal uren per week is wisselend en kan in overleg worden besproken, de vergoeding is de zogenaamde “vrijwilligersvergoeding”.

Bij interesse kunt u contact opnemen met Geertje Goelema, voorzitter Kerkrentmeesters, mail adres: geertje.goelema@gmail.com  Telefonisch te bereiken op : 06-40351860

Reacties zien we graag voor 1 oktober 2021.

 

  • De komende tijd, tot dat er een nieuwe beheerder is, is waarnemend beheerder van de Weme: Geertje Goelema, Tel. 0524-550556.