De Nieuwjaarsreceptie van onze Dorpskerk, gaat vanwege de laatste Corona-maatregelen, deze jaarwisseling weer niet door!

Uiteraard heel erg jammer, want het contact is juist nu zo hard nodig, maar we hopen ergens in 2022 u te kunnen uitnodigen voor een gemeenteavond of ontmoetingsavond, waarop we elkaar weer op een normale en gezellige manier kunnen ontmoeten.

Wat uiteraard nu wel kan, is de Nieuwjaarsreceptie aanpassen aan de huidige omstandigheden en dit in het klein en op afstand te doen. Iedereen kent wel iemand om zich heen, die door de Corona in een isolement is gekomen. Door de ziekte zelf, of door de angst en voorzichtigheid van de besmetting. Wat kan een dag lang duren wanneer je zo eenzaam bent.

Wat is het dan fijn, wanneer je even gebeld wordt, met een nieuwjaarswens en een praatje. Of een mailtje, een appje, of uiteraard een nieuwjaarskaart. Op afstand en veilig, maar toch zo dichtbij!

 

“Wat kan contact belangrijk zijn,

voor mensen wier wereld steeds kleiner wordt”

 

Uiteraard is een belletje of kaartje voor iedereen altijd welkom en helemaal in deze lange maand januari. Vaak een heel donkere maand, wanneer de lichtjes weer uit huis en het straatbeeld verdwenen zijn. Met vaak ook grijs en koud weer. Maar, het kan dus een hele mooie maand, in het nieuwe jaar 2022,  worden. Een maand van verbinding en van warmte!

We wensen iedereen een heel goed en waardevol 2022.

Een jaar met veel warmte, liefde, aandacht én…. respect en vergevensgezindheid voor de ander.

Maar bovenal de hoop op een Coronavrij jaar

en een goede gezondheid!