Tijdens een Top2000-kerkdienst vertellen we het verhaal van de Liefde van God door het zingen van nummers uit de Top2000. De reguliere Top2000 wordt ieder jaar op radio 2 gedraaid tussen Kerst en Oud en Nieuw. Bij ons in Dalen is de Top2000 dienst op zondag 10 december om 19.00 uur. Het thema voor deze speciale muziekdienst is ‘Ont-moeten’

De Top2000 staat boordevol mooie nummers over liefde, hoop en verdriet. In de bijbel zijn dit ook belangrijke onderwerpen. Iedereen kent wel een nummer uit de Top2000 en heeft hier een bepaalde ervaring mee. Je eerste kus? De openingsdans tijdens je bruiloft? Een begrafenis? Elke keer als je dat lied hoort denk je weer even terug aan toen. Heel veel nummers vertellen het verhaal van de Liefde van onze Heer. Door de teksten goed te lezen kun je ze gemakkelijk terugbrengen naar teksten uit de bijbel. Daarom organiseren steeds meer kerken in Nederland een Top2000-kerkdienst.

September stemmaand Top2000 kerkdienst:

Op de website van Top2000kerkdienst.nl kun je de gehele maand september je  stem uitbrengen op jouw favoriete nummer (top 3) uit de Top2000. Op deze speciale pagina voor de Top2000 kerkdienst in Dalen is er ook de gelegenheid om jouw stem te motiveren, waarom juist dit nummer zoveel voor jou betekent. Deze motivatie kan ten horen worden gebracht tijdens de dienst, waardoor deze Top2000-kerkdienst in de Dorpskerk van Dalen een speciaal tintje krijgt. Meer nieuws, over o.a. de zangeressen en band die optreden, in het oktobernummer van ons kerkblad de Zandloper.

Breng nu je stem uit op:

http://www.top2000kerkdienst.nl/dalen/