Op de derde woensdag van de maand: Weme-film

De films die we maandelijks in De Weme draaien ontmoeten goede belangstelling! In juni vertonen we de laatste film van dit seizoen; na de zomervakantie gaan we in september verder.


Op woensdagavond 19 juni 2024 bekijken we de heerlijke zomerfilm La famille Bélier in De Weme, Hoofdstraat 24 te Dalen. De Franse megahit vindt perfect het midden tussen komedie en drama en raakt behoorlijk wat snaren.

Alle leden van de familie Bélier zijn doof, behalve dochter Paula. Ze speelt daarom een cruciale rol in het gezinsleven op de boerderij. Onderweg naar school belt ze met leveranciers en bij doktersbezoekjes vormt ze een onmisbare brug naar de horende wereld.

Paula blijkt echter ook geweldig te kunnen zingen. Haar muziekleraar wil dat ze auditie doet voor een opleiding in Parijs, waarmee hij zijn pupil met een lastig dilemma opzadelt. Blijft ze haar familie trouw of jaagt ze haar eigen toekomstdromen na?


Gegevens over ‘La familli Bélier’ op een rij: 

*datum: woensdag 19 juni 2024

*plaats: De Weme, Hoofdstraat 24 te Dalen

*aanvang: 19.30 uur (vooraf kun je een kopje koffie krijgen)

*lengte: 106 minuten

*uitgebracht in 2015

*entree: gratis

*leeftijd: 6+

Welkom in de Weme