Eens in de twee weken komen we met zijn allen bij elkaar van 10.00 – 11.00 uur in “De Weme”.  Af en toe starten we in de kerk en doen we een kwartier mee in de dienst, daarna gaan we naar “De Weme”. Alle kinderen van de basisschool zijn van harte welkom. Kijk voor actuele data, op onze zondagsschool agenda.

Entree De Weme

In “De Weme” beginnen we met het voorlezen van een verhaal. We gebruiken hiervoor de methode “Vertel het maar”. Deze verhalen vertellen we op verschillende wijzen aan de kinderen. Soms door het verhaal te tekenen tijdens het vertellen, soms via een toneelstukje. Na het verhaal gaan we knutselen, puzzelen, een spel doen of een tekening maken wat aansluit op het verhaal.

Leiding

De leiding van de zondagsschool, is momenteel Jeannet den Braanker samen met Esther Rodermond, graag in samenwerking met (nog) meer ouders!

Bijzondere diensten

Elk jaar organiseren wij met kerst onze eigen Kinderkerstdienst. Dit is altijd heel bijzonder. De kerk zit dan helemaal vol met allemaal kinderen en hun familie en vrienden. We voeren een kerstspel op, lezen een verhaal voor, er wordt getrakteerd en er worden bekende kerstliedjes gezongen. De kinderkerstdienst is op de laatste zondagmiddag voor de kerst.

Ook organiseren we af en toe een gezinsdienst, voor en door kinderen.

Afscheid

Aan het eind van het seizoen hebben we een afscheidsdienst waarbij er afscheid wordt genomen van de kinderen die de basisschool gaan verlaten. Na de afscheidsdienst gaan we met zijn allen de rest van de dag uit. Waar we naar toe gaan, varieert elk jaar.

Oproep

We hebben een leuke groep kinderen op de zondagsschool. Wie mee wil doen is van harte welkom. Ook als je niet elke keer aanwezig kunt zijn. Het zijn altijd gezellige uurtjes op de zondagochtenden. Indien je meer informatie wilt over de zondagsschool of over de activiteiten die we doen, dan kun je altijd terecht bij iemand van de leiding.

Contact

Voor meer informatie kunt u bellen met Jeannet den Braanker. Tel. 0524 551251 of email via de <contact>pagina op deze site.

Meer zondagsschoolnieuws: