De voorganger van vanochtend is Ds. De Boer en de organist is Geert Meendering

De collecte tijdens de dienst is voor ‘Help de nieuwe kerk’ in Nieuw- Vennep   (Missionair Werk) en de uitgangscollecte is voor de instandhouding van de Eredienst hier in Dalen.

Volgende week zondag 18 februari is er om 10.00 uur weer dienst. De voorganger zal dan zijn Ds. Den Braanker uit Dalen. Tijdens deze dienst zullen ambtsdragers afscheid nemen en bevestigd worden.

Na de dienst kunt u collectemunten kopen in de consistoriekamer.

Lied van de maand

Voor de dienst zingen we het lied van de maand. Voor de maand februari is dit lied 156


Kinderoppas

Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool kinderoppas in de Weme. Voor vragen kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond via het <contact>menu op deze site. De volgende data is er weer kinderopvang. 18 februari, 4 maart, 18 maart.


Groet van de Gemeente

De bloemen van de vorige week zijn gegaan naar: Mevr. Jantje Wassen Middendorp 20 in Wachtum en een kaart is gezonden naar: Dhr. J. van ’t Hull uit Coevorden.


Afkondiging:

De kerkenraad draagt voor als kandidaat voor het ambt ouderling: Nellie Oosterhof-Kuijper. De bevestiging zal zijn op 18 februari.

Eventuele bezwaren kunnen worden kenbaar gemaakt bij de kerkenraad.


Stamppotten buffet:

De Activiteitencommissie organiseert  het jaarlijkse  stamppottenbuffet  op  zondagmiddag  18 februari, aanvang 16.45 uur.  Vrijwilligers bewijzen hun kookkunst. Zij trakteren ons op Stamppot Boerenkool, Hutspot, Hete Bliksem of Stamppot Zuurkool enz. En er is volop gelegenheid om bij te praten. Doe gezellig mee en kom zondagmiddag  18  februari naar De Weme. Om enigszins berekend te zijn op het aantal gasten, is het handig om u aan te melden  via  0524 552334 (Jannie van Laar), of 0524 222762 (Roelof Kamps). Of uw naam te schrijven op de lijst welke in de Kerk of De Weme ligt.


Diaconie: 

De komende weken kunt u een huispaaskaars bestellen. De inteken-bestellijst ligt na de dienst op de avondmaalstafel.  Hierop staan de soorten, maten en de prijzen van de kaarsen vermeldt. Als de bestelling binnen is, kunt u het bedrag  overboeken of contant betalen.


Boekenverkoop.                              

Iedere  vrijdagmiddag is de Weme geopend van 14.30 uur tot 16.00 uur voor de verkoop van boeken.


Agenda

25-2-2018

10.00 uur dienst      Ds. Den Braanker

4-3-2018

10.00 uur dienst      Ds. Den Braanker

9-3-2018

Passiecantate in de kerk

11-3-2018

10.00 uur dienst      Pastor A Metselaar Hoogeveen. Opname Drentse dienst via Radio Drenthe (uitzending zondag 18 maart)