Goedemorgen, het is vandaag alweer de 28ste zondag van dit jaar. Onze predikant Ds. P den Braanker gaat, op deze zondagmorgen, in de Eredienst voor. De organist van deze ochtend is Jouke Hordijk.

Lied van de maand juli is:  Lied 98b  ‘Alles op aarde zing Gods eer’

Volgende week zondag 17 juli is er weer dienst in onze kerk. De voorganger op die morgen is Ds. P den Braanker. De dienst begint dan om tien uur.


Collectes:

Tijdens de dienst is er geen rondgangscollecte, maar bij de uitgangen staan collecteschalen, voor de diaconie (Diaconie-Algemeen) én de kerk. Collectemunten hebben voorkeur én zijn op doordeweekse avonden verkrijgbaar aan de Mr. Cassastraat 62 in Dalen. Tel. 0524 795028.


Even voorstellen:

Vorige week zondag (3 juli) was er het ‘komen en gaan’  van ambtsdragers. Een welkom is er voor  dhr. Wim Houkes en dhr. Henk Maat (buitenste heren op de foto). Allebei heel veel succes!  En we namen afscheid (met heel veel dank) van dhr. Bé Salomons en dhr. Henk Kortman die allebei, heel lang, werkzaam zijn geweest in de kerk van Dalen.

 


Barbecue op vrijdag 22 juli 2022: 

Uitnodiging voor alle leden van de kerk voor een gezellige barbecue in de pastorietuin, achter de Weme.  Opgave t/m 17 juli via het mailadres: koopshakstee@gmail.com  of via inschrijving op de lijst in de kerk. De kosten zijn  € 10,00 per persoon, op de avond zelf te voldoen. Welkom !


Groet van de gemeente:

De bloemen van vorige week zondag waren voor Mevr. A Benjamins, die ernstig ziek in het ziekenhuis lag en daar maandag is overleden. De uitvaart is op maandag 11 juli. Vanmorgen zullen wij haar herdenken in onze Dorpskerk.  En een kaart, met groet van de gemeente, is verstuurd naar Mevr. E Benning, Ballandstraat 31, Dalen.


Autodienst:

Zondag 17 juli – Geertje Goelema   tel. 0524 550556


Kaartverkoop:

Volgende week zondag 17 juli is er, na de dienst, weer de maandelijkse kaartverkoop achter in de kerk. Van harte aanbevolen!


Alvast in de Agenda:

Zondag 23 oktober 2022  is er ’s morgens om 10 uur een Elvisdienst in onze kerk van Dalen. Een dienst die in het teken staat van de muziek en het leven van Elvis Presley. Het zal een verrassende dienst zijn. Meer over deze dienst in het septembernummer van de Zandloper. Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang.  In het ‘Elvis-gelegenheidskoor’ is nog plek voor enkele mannen. Voor aanmeldingen aanmeldingen/of meer informatie over deze dienst: Ingrid Veenendaal Tel. 0524 553971


  Agenda                                        

Zondag 24 juli  10.00 uur

Ds. F den Arend uit Exloo (‘laatste keer’)


Zondag 31 juli  –  10.00 uur

Ds. P den Braanker


Zondag 7 augustus  –  10.00 uur

Ds. P den Braanker