De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker en de organist is Dre Kruizinga.

De collecte tijdens de dienst is voor JOP – de Jongerenorganisatie van de Protestantse Kerk, en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week, zondag  12 juli, is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. Den Braanker uit Dalen.


 

Nieuws van onze kerkwebsite

kerklogo_small

Veranderingen op de website

Iedere week, wordt de liturgie van de komende Eredienst toegevoegd. Voor een beter draaiende site, is de ‘Pagina Liturgie’ niet meer effectief.

U vindt de liturgie nu op de pagina ‘Kerkdienst beluisteren’.
Voor het raadplegen van de liturgie van de eredienst, klik op de knop liturgie (boven de muzieknoot) bij de betreffende dienst.

Klik op de muzieknoot, om de kerkdienst (naar keuze) te beluisteren.

Ook kunt u de liturgie vinden, op de pagina ‘Agenda Kerkdiensten’.

Omdat de liturgie gerelateerd is aan de betreffende Eredienst, kunt u deze ook opzoeken in het Kerkdiensten-archief. Zo blijft de liturgie beschikbaar bij de desbetreffende dienst en blijft hij oproepbaar.

Deze kerkwebsite is van ons allemaal, dus heel graag reacties, opmerkingen, aanvullingen en vooral veel nieuwe ideeën. Zo blijft onze kerkwebsite actueel en is dan van toegevoegde waarde aan het ‘samen-gemeente’ zijn.


 

Agenda

15-7-2015

Eerste bazaaravond

22-7-2015

Tweede bazaaravond

29-7-2015

Derde bazaaravond


 

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar Dhr. E. Weggemans uit de Selkersgoorn en de kaart is gezonden naar de familie Venema aan de Westerwijk.


 

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.