De voorganger van vanochtend is Ds. J Schorer van Wijk en de organist is Geert Meendering.De collecte tijdens de dienst is voor de Diaconie, en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.Volgende week zondag 4 Oktober is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. Den Braanker uit Dalen.


 

Diaconie steunt Rolstoelproject t.b.v. van het nieuw Roosevelthuis!

De diaconie heeft contact gehad met de werkgroep “Roosevelthuis”. Er is behoefte aan een aantal rolstoelen. Hieruit is het idee ontstaan voor een passend “rolstoelproject”.  De kosten van één rolstoel bedragen ongeveer     € 500,–. Het streven is de financiële bijdragen vanuit onze kerkelijke gemeente tijdens dit “Rolstoelproject” uit te laten komen op minimaal 1 rolstoel. Mochten wij dit  gaan behalen, dan zal er vanuit de diaconie nog een extra rolstoel beschikbaar worden gesteld.

Het “Rolstoelproject” loopt vanaf ‘Startzondag’ tot en met zondag 1 nov. a.s. 

Niet alleen tijdens de kerkdiensten kunt u een bijdrage geven in de daarvoor bestemde collectebus in de kerk, maar u kunt ook een bedrag overschrijven naar onze bankrekening NL32 RABO 0312604289, onder vermelding van Roosevelthuis.


 Agenda

10 oktober van 10.00 uur tot 15.00 uur Najaarsmarkt in de kerk

14 oktober Pastoraal overleg

21 oktober Kerkenraadsvergadering

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar: Dhr. Hazelaar Brinkkampen en de kaart is gezonden naar:  Dhr. G.J.Finke aan de Schansweg 7

____________________

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd

 Tijdens de diensten

11 oktober –Muziekvereniging  Volharding

18 oktober – Enchanté o.l.v. Johan Westerbeek.

8 november –  Oogstdienst : Chr. Mannenkoor Stadskanaal.

24 december –  Enchanté o.l.v. Johan Westerbeek.