Juni 2018

Als diaconie van de dorpskerk in Dalen hebben wij in een aantal projecten geïnvesteerd, waarvan wij de waarde inzien om deze mensen voort te helpen.

Deze maand het project De Hoop – Dordrecht.

Iedereen kan in het leven tegen problemen aanlopen waar je zelf niet zomaar uitkomt. Soms kan een specifieke gebeurtenis alles op zijn kop zetten. Mensen worden bij De Hoop gezien. We bieden hen hoop en werken samen aan herstel in een liefdevolle omgeving. Goede, deskundige zorg mét een hoopvol toekomstperspectief, dat is waar wij iedere dag voor gaan. De Hoop is een christelijke ggz-instelling met een krachtige boodschap. Vanuit onze deskundigheid en met als bron ons geloof, bieden we hulp aan mensen, ongeacht hun achtergrond, wanneer zij te maken hebben met psychische problemen of verslavingsproblemen.

 

Namens de diaconie,

Esther Rodermond-Dekker