Bijbels koken. Maandag 26 november 2018

Publicatiedatum: 
 Op maandag 26 november gaan we weer verder met Bijbels Culinair. Er zal weer een heerlijk menu worden samengesteld.

De middag begint om 15.00 uur in de Weme met het voorbereiden en koken van de maaltijd waarna we om ca. 18.00 uur aan tafel gaan. Aan u de keus om vanaf 15.00 uur mee te helpen met de voorbereiding of om 18.00 uur aan te schuiven voor de maaltijd. U mag ook gewoon vanaf 15.00 uur of 16.00 uur komen voor de gezelligheid. Er is bezigheid en koffie genoeg!

SONY DSC

Er zal een kleine bijdrage (in de orde van 6 a 7 euro) gevraagd worden.

In verband met het inkopen doen, vragen wij u om zich van tevoren op te geven! U kunt dit doen Ds. Peter den Braanker of bij Jeannet den Braanker. Mondeling, per telefoon: 551251 of via het <contact>menu, op deze kerkwebsite.

SONY DSC

U bent van harte welkom!