Vandaag vieren wij het Heilig Avondmaal. Tijdens het avondmaal herdenken wij het lijden en het sterven van Jezus Christus; door het eten van brood en het drinken van wijn. Iedereen wordt genodigd om deze ‘maaltijd’ mee te vieren. De voorganger in deze Avondmaalsdienst is Ds. P den Braanker. De organist vanmorgen is Jouke Hordijk.

Lied van de maand  juni is: Lied 700  ‘Als de wind die waait met vlagen’

Volgende week zondag 26 juni is er ook weer dienst in onze kerk. De voorganger op die morgen is Dhr. A Metselaar uit Hoogeveen. De dienst begint dan weer om tien uur.


Collectes:

Tijdens de dienst is er geen rondgangscollecte, maar bij de uitgangen staan collecteschalen, voor de diaconie (Diaconie-Algemeen) én de kerk. Collectemunten zijn op doordeweekse avonden verkrijgbaar aan de Mr. Cassastraat 62 in Dalen.    Tel. 0524 795028.  U kunt de munten contant betalen óf het bedrag later overmaken.


Groet van de gemeente:

De bloemen van vorige week zondag waren voor Mevr. R Kregmeier aan de Westerwijk 12, in Dalen. Een kaart, met groet van de gemeente, is verstuurd naar Mevr. T Mepschen-Kampman, Maandehof 8, ook in Dalen.


Zondagsschool:

 Zondag 3 juli is het de laatste zondagsschool van dit seizoen. Alle kinderen die het afgelopen jaar naar de Zondagsschool zijn geweest, worden hierbij uitgenodigd om aanwezig te zijn! 3 juli beginnen we om 10 uur in de kerk!

Info over onze Zondagsschool: Tel. 0524-551251  E-mail: zondagsschool@dorpskerkdalen.nl


Kaartverkoop:

De aangekondigde kaartverkoop verleden week zondag, ging niet door. Dit in verband met het concert van Volharding. Vandaag kunt u na de dienst, achter in de kerk, alsnog de kaarten kopen.  Van harte aanbevolen!


Koffiedrinken na de dienst:

Vorige week zondag na de dienst, was het koffiedrinken buiten naast de kerk een groot succes. Het was heerlijk weer en daardoor heel aangenaam om samen met elkaar, tijdens een bakkie, de dingen van het leven te delen en te bespreken. Bij mooi weer zeker voor herhaling vatbaar!


Autodienst:

 Zondag 26 juni Kees Matthijsse – 0524 550696


Zomeravondmarkten:

– Mensen gevraagd –  Na een afwezigheid van 2 jaar zullen dit jaar weer de zomeravondmarkten worden georganiseerd. De opzet van de markten zal in grote lijn dezelfde zijn als in het verleden, behalve dat het aantal zomeravondmarkten is teruggebracht tot 3. Alle  drie keer zullen wij als kerk van Dalen weer van de partij zijn. De woensdagavonden in 2022 zijn: 27 juli, 3 en 10 augustus. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er zijn nog enkele mensen nodig. Voor meer informatie: Jannie van Laar  Tel. 0524 552334


Liefde voor de ander:   

“Liefde is te allen tijde een vrucht in elk seizoen,

en binnen handbereik van elke hand.

     Het is het grootste geschenk

wat iedereen kan geven”.

                                                          Mother Theresa


Agenda

Zondag 26 juni  –  10.00 uur

Dhr. A Metselaar uit Hoogeveen


Zondag 3 juli  –  10.00 uur

Ds. P den Braanker    Bevestiging en afscheid ambtsdragers


Zondag 10 juli  –  10.00 uur

Ds. P den Braanker