Welkom allemaal

Het einde van het jaar staat bij de NPO Radio 2 in het teken van de Top 2000. Zes dagen en nachten heel veel soorten muziek. Muziek die je ontroert; vaak  muziek met hele waardevolle teksten. De afgelopen week was het de stemweek van de Top 2000 en is de top 10 nu bekend.

Vanavond heten wij u/jij van harte welkom in de Top2000 dienst-Dorpskerk Dalen. De muziek is van koor Palet, met liveband uit Steenwijksmoer, aangevuld met zangers uit Dalen en Coevorden. De voorganger van vanavond is ds. Fred Omvlee uit Monnickendam en het thema van deze speciale dienst is ‘Ont-moeten’       

Iedereen is ook van harte welkom om na deze dienst de ontmoeting en verbinding met elkaar te zoeken, onder het genot van een kopje  koffie, thee of een drankje en even na te praten, of bij te kletsen. Muziek verbindt elkaar!


-Dienst volgende week zondag:

Volgende week zondag, 17 december, is ‘s morgens onze voorganger mevr. H. Mertens uit Meppen. De organist is dan Geert Meendering uit Borger.


In gesprek met…..

 Wil je ook binding krijgen of houden met de kerk, praten over wat je bezighoudt en voor de gezelligheid? Sluit gerust aan! Leeftijd? Geboren na 1970, plm. 30 tot 55 jaar. We doen niet aan ID-controle… ;-) Wanneer? De eerste keer is op donderdagavond 14 december om 20.00 uur bij iemand thuis. Wil je ook komen? Meld je aan! Tel. 0614938827.   

Groetjes Gerda en Esther


-Kerkbalans 2024

De afgelopen week zijn door de vrijwilligers weer de formulieren rondgebracht voor de kerkbalans van 2024. De komende week van 11 t/m 15 december wordt de envelop met het toezeggingsformulier weer  bij u opgehaald. Deze Kerkbalans is nu meer dan ooit belangrijk voor het in stand houden van onze Dorpskerk hier in Dalen.


-Groet van de gemeente:

De bloemen van vorige week zondag 3 dec. zijn gebracht naar Dhr. E. Maassen v d Brink aan de Wilgenstraat 17 in Dalen. En een kaart met groet van de gemeente is verstuurd naar fam. O. Garming aan de  Vliers 7, Dalen


-Autodienst naar de kerk:

Wilt u graag naar de kerk, maar  u hebt geen vervoer? Dan is er zondags de autodienst. Volgende week zondag 17 december  is Hanneke Koops de chauffeur: tel. 06 48425561


-December-muziekmaand Dorpskerk Dalen:

 Vrijdag 15 december – 19.00 uur > Toegang gratis.

Coevorder Mannenkoor, RVO orkest en Inge Tibben

Zaterdag 16 december – 20.00 uur

-Kerstconcert >Hesseler Mannenkoor HEM en ’t  veel-zijdig jonge koor NOVA uit Groningen. Entree: 15 euro

Vrijdag 22 december – 20.00 uur

Kerstconcert Volharding uit Dalen. Welkom allemaal.


-Omzien naar elkaar:

Plotseling kan alles anders zijn.  (b.v. door ziekte, of bij een ziekenhuisopname) en is het fijn én belangrijk  om steun en aandacht van de mensen om je heen te krijgen. In deze rubriek vragen we, als u dit herkent en u wilt dit graag delen, om dit a.u.b. per mail door te geven: ps.hollenga@gmail.com  Deze week vragen we u aandacht voor Dhr. E Maassen v d Brink, Wilgenstraat 17, 7751 AZ Dalen. Na  ziekenhuisopname in het Aleida Kramer, is Egbert nu weer thuis. Op zulke momenten zijn b.v. een kaartje en woorden, zo heel hard nodig.


-Spreuk van de zondag:

Het gelukkigst zijn de mensen die er het minste op prijs stellen, het te worden.               Godfried Bomans


Agenda

Donderdag 14 dec.  –  14.00 uur

Ds. H. Veltman uit Almelo.

Dienst in de Selkersgoorn


Zondag 24 december  –  21.00 uur

Ds. H. Veltman uit Almelo

Kerstavonddienst                                   

 (’s Morgens is er dan  geen dienst!)


Maandag 25 december  –  10.00 uur

Ds. H. Veltman uit Almelo

Eerste Kerstdag – Kerstviering